Nieuw glas in Beverwijk nodig?

Zijn de ruiten van uw woning of gebouw ingeslagen? Of wilt u het enkel glas eindelijk vervangen met dubbel glas uit Beverwijk? Hiervoor zoekt u natuurlijk een professioneel glasbedrijf die voor u nieuw glas kan leveren en monteren. Als dit het geval is, dan bent u zeker aan het juiste adres bij Glasbedrijf Ringeling uit Beverwijk. Wij zijn gespecialiseerd in het vervangen van enkelglas voor dubbelglas. Ons glasbedrijf is werkzaam voor aannemers, particulieren, schilders, interieurbouwers, architecten en vastgoed bedrijven.

Het bestellen van glas voor in Beverwijk doet u natuurlijk bij Glasbedrijf Ringeling, omdat u bij ons glasbedrijf verzekerd bent van:

  • Service en kwaliteit staan bij ons glasbedrijf in regio Beverwijk hoog in het vaandel;
  • Voor 365 dagen voor iedereen 24 uur service;
  • Leveren en monteren alle soorten glas;
  • Glas voor in Beverwijk tegen scherp tarief.

Benieuwd naar ons glasbedrijf uit Beverwijk? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt een e-mail sturen naar info@glasserviceringeling.nl of bel naar 0251 – 29 22 68.

Bij geen gehoor kunt u bellen naar 06 – 21 54 32 44. Neem ook contact op voor vragen over soorten glas uit Beverwijk.

Soorten glas uit Beverwijk

Ons glasbedrijf levert verschillende soorten glas zoals floatglas, gelaagd glas, isolatie glas en gehard glas uit Beverwijk. Veel mensen weten het verschil niet tussen deze soorten glas. Graag vertellen wij van enkele van de soorten wat deze inhouden:

  • Floatglas ontstaat uit een mengsel waarvan de belangrijkste ingrediënten zand, soda en kalk zijn. Floatglas is het basisproduct voor een breed gamma glasproducten.
  • Hardglas is een zogeheten thermisch voorgespannen glas. Dit glas is niet zozeer harder dan ongehard glas, maar juist sterker. Hardglas is ook in verschillende diktes te verkrijgen.
  • Dubbelglas, ook wel isolatie glas genoemd, is ook in verschillende diktes te verkrijgen. Dubbelglas bestaat uit twee glasplaten met daartussen een ruimte
  • Gelaagd veiligheidsglas bestaat uit een samenstelling van twee of meerdere glasbladen, verenigd door een of meerdere tussenlagen in de kunststof PVB.

Wilt u hier meer over weten? Of bent u meer geïnteresseerd in glazen deuren of (achter)wanden? Neem dan contact met ons op. De medewerkers van ons glasbedrijf uit Beverwijk staan graag voor u klaar.

Neem contact op

En vraag vrijblijvend naar informatie.